La Estación s’allunya de la zona baixa de la classificació, i ahir va vèncer l’Artés (2-1) en un partit on, inicialment, el conjunt visitant s’havia avançat al marcador. Els artesencs mantenen la tònica irregular i, malgrat fer bons partits i lluitar, les victòries segueixen escapant-se.

Els dos conjunts van començar el partit cautelosos i, tot i que van gaudir d’ocasions, durant gairebé tota la primera meitat es va mantenir l’empat a zero, fins que, al minut 41, Jordi Sanchís va marcar pels visitants, just abans d’anar al descans.

A la represa, el conjunt sallentí va anar a la recerca de l’empat, i el va trobar des dels onze metres, amb un penal executat per Marcel Pla. Els últims minuts de partit van ser frenètics, i van ser els locals els que es van endur el premi quan, a quinze minuts per al final, Sergio Domínguez va fer el gol que va tancar el marcador.

L’Artés va buscar el gol que signifiqués l’empat, però ja no hi va haver temps, i en l’afegit, l’àrbitre va expulsar el jugador visitant Martí Casals, que va complicar les opcions d’igualada. La setmana que ve, La Estación rebrà el Navarcles, mentre que l’Artés tindrà la visita del Joanenc B.