L'emotiu discurs d'Olga Carmona: "Ahir va ser el millor i el pitjor dia de la meva vida"

La futbolista s'ha mostrat visiblement emocionada després de guanyar el Mundial i perdre el seu pare el mateix dia

La futbolista Olga Carmona durant el seu discurs a Madrid Rio

La futbolista Olga Carmona durant el seu discurs a Madrid Rio / José Ruiz

EFE

Sidney no es recordarà sense Olga, i Olga no oblidarà Sidney: "aquí teniu l'estrella que tant volíeu" va confessar en la celebració del Mundial Olga Carmona, la golejadora i protagonista en la semifinal i la final de la Copa del Món. Un dia que convertir-se en "el millor", per acabar sent el "pitjor" de la seva vida. 

"Ahir va ser un dia de moltes emocions, per moments va ser el millor dia de la meva vida i després es va convertir en el pitjor", va explicar la sevillana que va rebre la notícia de la defunció del seu pare el mateix dia que va aconseguir el gol històric que va donar a Espanya l'estrella.

"Estic molt emocionada de brindar-vos aquesta alegria a tot un país. Aquí teniu l'estrella que tant volíeu, però no sols tenim les del pit, sinó també les que estan en el cel que ens han acompanyat", va expressar.

A la meitat de la festa Carmona va entrar amb la Copa juntament amb Ivana Andrés i el seleccionador Jorge Vilda. "El dia d'avui és molt especial per tots, però també té una part complicada per mi", va dir. Llavors, Madrid va prendre la paraula, va victorejar el nom d'Olga Carmona i la va abraçar en un moment agredolç.

La Sevillana va ser sens dubte un dels noms propis d'aquest Mundial. El seu gol en semifinals davant Suècia al caient del 90 va donar a Espanya un històric passi a la final: "és el gol més important de la meva vida", va dir. El que no sabia és que la vida li tenia ofert el veritable "gol de la seva vida". El gol de la final davant Anglaterra, el que donaria l'estrella a Espanya.