FUTBOL SALA/COPA DEL REI

El Covisa Manresa FS haurà de vèncer a Cerdanyola per seguir a la Copa del Rei

D'altra banda, dissabte s’inicia la lliga a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional amb el conjunt blanc-i-vermell, el Futsal Vicentí i el Sala 5 Martorell

La intensitat caracteritza els duels entre bagencs i vallesans

La intensitat caracteritza els duels entre bagencs i vallesans / ARXIU/ALEX GUERRERO

El sorteig per determinar els enfrontaments que configuren la segona eliminatòria de la Copa del Rei, que com la primera es juga a partit únic, va establir que el Covisa Manresa FS s’haurà de desplaçar i imposar-se a la pista del FC Cerdanyola (Segona Divisió B) per accedir a la tercera ronda. 

La temporada passada, ambdues formacions van protagonitzar quatre duels trepidants. Els manresans van cedir a Cerdanyola en la 05a jornada de la lliga regular (5 a 3), però van sotmetre l’aleshores líder a la segona volta (7 a 2). Després, a la primera eliminatòria dels play-offs d’ascens, els vallesans van golejar l’equip entrenat per Borja Burgos (5 a 1). Els blanc-i-vermells van remuntar al Pujolet (6 a 0). 

D’altra banda, aquest dissabte es jugarà la primera jornada del grup 3r de la Divisió d’Honor Juvenil Nacional. El Futsal Vicentí s’estrenarà a la pista del Palma Futsal (16 hores). A la mateixa hora, el Covisa Manresa FS rebrà el FS Salou al pavelló del Pujolet. Per últim, el Sala 5 Martorell obrirà la competició al feu del CN Sabadell (16.30 hores).