L'Igualada tanca amb triomf la primera fase de la Champions

L'equip de Marc Muntané venç el potent Sarzana per 11-7 en un duel intranscendent i aquest dilluns coneixerà els rivals de la segona fase

Redacció

IGUALADA RIGAT-SARZANA, 11-7

Igualada Rigat: Torrents, Riba (4g), Llenas (4g), Vives (1g), Carol (1g) -cinc inicial-, Llanes (1g), Llorens, Rouze, Borràs i Marquès.

Sarzana: Corona, García (1g), Illuzzi (3g), Borsi, Ortiz -cinc inicial-, Vené, Festa (1g), Olmos (1g), Tognacca i De Rinaldis (1g).

Àrbitres: Teófilo Casimiro i Thomas Ullrich.

Victòria en un festival de gols de l’Igualada Rigat en el tercer i últim partit del quadrangular de la primera fase de la Lliga de Campions, celebrada a Les Comes. Després d’assolir matemàticament el pas a la segona ronda el dissabte, en imposar-se al Thunerstern suís, els anoiencs han jugat sense pressió contra el potent Sarzana -també classificat per la següent fase- i han aconseguit un triomf que els deixa imbatuts.

El partit ha estat marcat per la igualtat fins el tram final. Tot i que els italians s’han avançat al minut i mig de partit gràcies a un gol d’Illuzzi, capità de la selecció italiana, Llenas i Vives han capgirat el marcador. El partit ha entrat en una fase de joc altern i els jugadors se n’han anat al descans amb un avantatge de 5-3.

L’esquadra visitant no ha donat el seu braç a tòrcer després que Riba fes el 6-3, però els igualadins han estat molt efectius en atac i, amb tres gols més de Llenas, han mantingut els rivals per sota del marcador amb distàncies d’entre 2 i 5 cinc gols, fins l’11-7 final.

Aquest dilluns (20 h), l’equip de Marc Muntané coneixerà els rivals de la segona fase en el sorteig que tindrà lloc a Lisboa. I dimecres, el grup tornarà a la competició estatal amb la disputa del partit de la tercera jornada a la pista del Lleida.