INGREDIENTS
- 2 bruixes grosses tallades a filets
- 1 carbassó
- 2 cebes tendres
- 3 grans d’all
- 8 espàrrecs verds
- 200 cc nata líquida
- Fulles de safrà
- Sal, julivert
- oli
ELABORACIÓ
- Posem les espines de la bruixa en una cassola amb aigua, sal i unes fulles de julivert.
- Tallem les cebes en juliana i els grans d’all els trinxem i sofregim. Quan comenci a agafar color, afegim els espàrrecs verds tallats per la meitat. Deixem escalfar bé les verdures, afegim 2 cassons del fumet de peix i la nata. Deixem reduir.
- Pelem el carbassó i el fem a tires fines.
- Untar una plata amb mantenga, a sobre hi posem les tires de carbassó doblegades per la meitat i a sobre el peix. Posem la salsa per sobre i les fulles de safrà.
- Enfornem a 200 graus, durant 6-8 minuts.