Segons publica el diari 'Daily Express', la menor i la cantant van començar una baralla al domicili en què viuen quan la petita va aparèixer amb una navalla d'afaitar per intentar agredir la seva mare.

Les fonts van explicar al rotatiu, en una informació recollida per otr/press, que Bobby Kristina va començar a donar cops a tot el que es trobava en l'habitatge con el fi d'arribar fins a la protagonista de 'El guardaespatles' i ferir-la. Aquests asseguren també que l'adolescent cridava que no volia continuar vivint amb la seva mare i que mai ha superat la separació dels seus pares l'any passat.

Després d'aquest episodi, la filla de Whitney Houston va intentar tallar-se les venes amb la fulla, per la qual cosa va ser ingressada en un psiquiàtric en Atlanta, en el que romandrà la menys tres dies, segons els seus familiars. No es permet que la cantant visiti la seva filla després del succés i el seu representant s'ha negat ha parlar sobre aquest cas.

Houston acaba de tornar al glamuros món de què va marxar fa 15 anys, quan després de casar-se amb Bobby Brown es va enganxar a les drogues. Posteriorment declararia que el seu marit li pegava contínues pallisses, episodis que van provocar la seva separació en diverses ocasions, encara que l'any passat van fer definitiva la seva ruptura.