L'Olvan aconsegueix una victòria psicològica davant el Berga en un dels derbis més importants de la temporada. El partit va començar amb el Berga que semblava que hi volia posar el futbol, però a poc a poc els visitants li van anar guanyant terreny. Després de disposar d'algunes ocasions clares de gol, quan faltaven cinc minuts per a la finalització de la primera meitat l'Olvan es va avançar al marcador mitjançant Vili. Amb aquest 0-1 es va arribar al descans.

A la represa el Berga va sortir molt fort, amb la intenció de remuntar el partit, però el bon plantejament defensiu de l'Olvan i la gran actuació del porter Edu van impedir que els de Berga remuntessin el marcador, ni tan sols en un 1 contra 1. Al final, victòria de l'Olvan en un camp ple d'afició, tant d'un equip com de l'altre.