El Sant Esteve va acabar caient en la visita del KH-7 Granollers B, tot i que va mantenir durant tot el partit un pols molt intens. Els sesrovirencs no van renuncair en cap moment a la sorpresa davant del filial del Granollers, amb diversos jugadors que han debutat a la màxima categopria, l'ASOBAL, o formen part de les seleccions estatal de base.

Locals i visitants van lliurar-se a un frec a frec de ritme trepidant a la primera part, que els vallesans van firmar amb un avantatge per la mínima (16-17). A la represa, ambdós conjunts van continuar molt entonats i, si bé els vallesans van obrir una escletxa en el marcador (23 a 27 gols, minut 45), el Sant Esteve va aprofitar una doble inferioritat del rival per atrapar-lo a 29 gols i, fins i tot, avançar-lo (30 a 29, minut 52). El públic sesrovirenc va vibrar, però després d'un estira i arronsa, el Granollers va afrontar més fresc els instants decisius. Tot i l'afany de lluita local, els vallesans van sentenciar en un desenllaç molt emocionant.