El Sedis Mausa es va emportar el duel davant el CB Navàs per un resultat clar de 73 a 95. Els lleidatans, amb les incorporacions de Bottiroli i Konan, van mostrar molta més consistència en el joc que en jornades anteriors. Una vegada més, els urgellencs van demostrar per què són l'equip amb més anotació aconseguint 95 punts davant d'un Navàs que no va saber aturar el partit a temps.

El tècnic del conjunt navassenc, Joel Romeu, va valorar que "no vam saber tancar el partit i el vam deixar massa obert, amb poca defensa, fet que va afavorir el joc del Sedis". Per a Romeu, la clau de la derrota va ser "el fet de pecar de massa individualisme en moments puntuals de la segona part. Aquest factor els va permetre que ells portessin el ritme de partit i amb talent van aconseguir el triomf merescut". De cara al futur més pròxim, el màxim responsable dels navassencs va dir que "haurem d'intentar de sumar alguna victòria a fora per tal de compensar la desfeta a casa".

Per la seva banda, Jaume Roigés, entrenador del Sedis, va comentar que "el partit va tenir dueos parts clarament diferenciades: la primera, de gran igualtat, i la segona, on crec que vam fer un pas endavant per ser superiors". Roigés va voler destacar "la concentració que vam saber mantenir en la represa, un punt on l'equip havia comès l'error en partits anteriors". Finalment, el tècnic lleidatà va dir que "també ens va acompanyar el fet que ells no es trobessin gaire encertats en el llançament".