Justin Bieber, la sensació adolescent del moment, va disputar un partidet amb amics abans del seu concert d'ahir a Madrid.

Mentre nombroses fans feien cua per aconseguir un lloc privilegiat en el concert, el cantant anglès s'entretenia jugant a un partit de futbol sala en una pista d'Alcalá de Henares.

Després que se'l veiés pujant a una furgoneta amb una pilota de futbol a la mà, els seus fans el van començar a buscar pels poliesportius de Madrid fins que el van localitzar a la ciutat esportiva de El Val. Bieber anava vestit amb l'equip oficial del Barça, mentre que l'amic que l'acompanyava portava la de l'equip que entrena el portuguès José Mourinho.

En declaracions recollides per El diario de Alcalá, els nois que van jugar contra ells van dir que "s'ha menjat molts gols". També van explicar que estaven jugant com ho fan habitualment quan va arribar Justin Bieber "amb tres persones més". "Ens va dir que si volíem jugar i quan li vaig preguntar si era Justin Bieber ell em va dir que no, que només volia jugar a futbol".

En la roda de premsa que va oferir ahir a Madrid per presentar el seu documental Never say never, hores abans del posterior concert, Bieber va assegurar que es va posar la samarreta del Barça perquè "el meu amic Ryan es va posar la del Reial Madrid i havia d'anar en contra seu, però això no significa que no m'agradi el Reial Madrid".

En la mateixa roda de premsa, els periodistes gràfics van poder observar la cara menys amable d'un dels cantants més populars del moment, sobretot entre el públic femení adolescent. Segons va recollir Efe, Bieber va passar de llarg dels fotògrafs i ho va fer tapant-se amb una caputxa el seu imitadíssim serrell. Després de les protestes dels fotògrafs, que havien esperat més de mitja hora que aparegués la petita gran estrella, de 17 anys, Bieber els va castigar sense posat i va accedir directament a la roda de premsa.