Utilitzant el mateix mitjà amb el qual va comunicar el mes de gener passat que a l'estiu es convertiria en mare, la filla del magnat Donald Trump ha tornat a utilitzar la seva pàgina personal de Twitter per anunciar que aquest diumenge ha donat a llum una nena a la ciutat de Nova York. Pel que sembla, la parella està molt emocionada amb l'arribada del seu primer fill i la mateixa Ivanka Trump ha escrit a la coneguda xarxa que aquest diumenge al matí "Jared -el seu marit- i jo vam donar la benvinguda al bebè més maco i saludable del món. Ens sentim molt agraïts i beneïts per la seva arribada". "Gràcies a tots pel vostre suport i bons desitjos", va continuar escrivint.

Ara, la jove empresària solament pensa a gaudir del seu fill, de qui de moment ni ella ni el seu marit no han donat a conèixer el seu nom. La petita s'ha convertit en la tercera néta de Donald Trump, qui fa un parell de mesos confessava que seria la "seva nova nena petita favorita", segons va confessar la seva filla en una entrevista al número de maig de la revista Harper's Bazaar.

A la mateixa publicació, Ivanka revelava també el sexe del nadó, va dir que "Jared està en èxtasi. Serà la nena del seu pare".