Una de les parelles més sòlides del món de la faràndula nord-americana, el format pels actors Danny de Vito i Rhea Perlman, s'ha trencat després de trenta anys de matrimoni.

Va ser el mateix Danny DeVito qui a través del seu representant, Stan Rosenfeld, va anunciar que posava fi a la seva relació amb Rhea Perlman, la mare dels seus tres fills i l'altra meitat d'una de les relacions més estables del pa- norama cinematogràfic.

Perlman, en nom de Danny DeVito, només va anunciar que s'havia acabat el seu matrimoni i no va donar més detalls sobre la seva separació, ni va explicar les causes que l'havien portat que prenguessin camins diferents.

Danny DeVito, de 67 anys i protagonista o secudari de luxe a nombroses pel·lícules, i Rhea Perlman, de 64, famosa pel seu paper a Creers, es van casar el 1982 i tenen tres fills ja grans: Daniel, de 25 anys, Grace, de 27 anys, i Lucy, de 29 anys.

Coneguts per ser una de les parelles que més pel·lícules han fet junts, com en la comèdia televisiva Taxi o en el llargmetratge infantil Matilda, DeVito i la seva ja exdona han decidit acabar el que els unia, però qui ho sap, potser algun dia el món del cinema els torna a unir.