Hugh Hefner, propietari del grup Playboy, que inclou la revista, clubs, hotels i centres de diversió, té 86 anys i es va casar la nit de Cap d'Any amb la model Crystal Harris, de 26 anys, a la mansió Playboy a Los Angeles.

La model va anunciar el compromís el desembre del 2010 i era previst que es casessin el juny del 2011, però uns dies abans del casament van tallar la relació. Un any després, el 2012, es van reconciliar. La petició de mà oficial es va fer l'octubre del 2012 a Nova York, on Hugh va regalar a Crystal un anell valorat en més de 60.000 euros.

La cerimònia va ser modesta i després van celebrar l'arribada del 2013. El vestit de la núvia ha estat força comentat a les xarxes socials. En un estil molt de Playboy la model va portar un vestit molt cenyit, d'escot de paraula d'honor i caiguda sirena. L'enllaç va estar molt present a Twitter i tots dos van compartir la seva felicitat.

Crystal Harris va escriure: "avui és el dia que em converteixo en la senyora de Hugh Hefner. Sóc molt feliç, em sento molt afortunada i beneïda". Hugh també va comentar: "em vaig casar amb Crystal la vigília d'Any Nou a la mansió de Keith. M'encanta aquesta noia".