Un fotògraf que provava d'aconseguir imatges "robades" de Justin Bieber va morir atropellat aquest dimarts per un vehicle quan creuava a peu una autopista de Los Angeles per tornar al seu propi automòbil.

Segons el portaveu de la policia James Stoughton, el paparazzi hauria localitzat el Ferrari blanc de Bieber aturat al costat de l'autopista, i hauria baixat del seu vehicle per creuar l'autopista a peu i fer fotografies dels seus ocupants.

En aquest moment, l'estrella del pop juvenil no es trobava a l'interior del cotxe, ja que Bieber va passar el Cap d'Any de vacances a Mèxic amb la seva parella, l'estrella adolescent llatina Selena Gómez, una cosa que, pel que sembla, el fotògraf desconeixia.

Segons el sergent de la policia Rudy López, "un amic" de Bieber es trobava al comandament del Ferrari en aquell moment.

Després de fer les fotografies, el paparazzi, de qui no ha transcendit la identitat, es disposava a tornar al seu vehicle creuant de nou l'autopista, quan va ser atropellat per un automòbil. El ferit va ser traslladat a l'hospital, on va morir.

"Encara que no hi era present ni estic directament involucrat en l'accident, trasllado el meu condol a la família de la víctima", ha indicat Bieber en un comunicat en conèixer l'incident.

"Tant de bo aquesta tragèdia serveixi perquè es prenguin mesures legislatives, així com tots els passos necessaris per protegir les vides i la seguretat de les celebritats, la policia i dels propis fotògrafs", va afegir el jove artista.

La policia va assegurar que no és previst que s'emprenguin càrrecs contra el conductor del vehicle que va atropellar el fotògraf.

El juliol de l'any passat, el regidor de la ciutat de Los Angeles Dennis Zine va criticar Bieber per conduir de manera temerària i a uns 160 quilòmetres per hora quan aquest tractava de deixar plantats els cotxes de cinc paparazzis que el perseguien.