Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Salats de Súria brillen en la seva sisena diada

Els Salats de Súria brillen en la seva sisena diadasalats de súria

La sisena Diada dels Salats de Súria, que va tenir la participació dels Tirallongues de Manresa i dels Castellers de Berga, ha deixat un molt bon gust de boca a la colla surienca, que s'ha tornat a superar a si mateixa brodant la millor actuació que ha aconseguit fins ara, en descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 amb el pilar i el 3 de 7 amb el pilar.

Els Salats van obrir la diada ben forts, amb el castell que fins ara representava el seu sostre, el 5 de 7. Amb la colla ben concentrada i sense cap contratemps, els suriencs van aixecar aquest castell per segona vegada en la seva història. A la segona ronda, els Salats van provar el 4 de 7 amb el pilar. El castell va pujar amb bones mides i tot el tronc va haver de treballar de valent. Un cop el pilar va quedar a la vista, els aplaudiments de la plaça van reconèixer el treball realitzat mentre el pilar es descarregava sense cap complicació. Per posar la cirereta, a la tercera ronda es va aixecar el 3 de 7 amb el pilar, el millor castell de la passada temporada que enguany ja s'ha completat en sis ocasions.

Manresa i Berga, convidats

Els Tirallongues i els Castellers de Berga van fer bones actuacions i van aconseguir descarregar tots els castells. Els manresans van fer el 3 de 7 amb pilar, el 3 de 7 i el 4 de 6 amb pilar. Els berguedans van obrir la diada amb un 4 de 7, van continuar amb el 3 de 7 i en la tercera ronda van fer el 5 de 6.

Prem per veure més contingut per a tu