A partir de dissabte de la setmana vinent, dia 15, es podrà adquirir al quiosc, conjuntament amb l'edició del dia del Regió7,el llibre 1714. El setge de Barcelona.

Editat per Angle Editorial i signat per Guillem H. Pongiluppi, que ha tingut cura de les il·lustracions, i per l'historiador F. Xavier Hernàndez Cardona, autor del text, ofereix una interessant, visual i atractiva reconstrucció de la guerra que va marcar el destí de Catalunya, amb plànols i dibuixos històrics de Barcelona; els soldats, amb la seva indumentària i l'armament utilitzat; l'arquitectura dels baluards i les trinxeres; l'organització de la defensa; la resistència al castell de Cardona, i de la batalla final de l'Onze de Setembre.

El llibre inclou un plànol amb la cartografia de la Barcelona del segle XVIII per poder seguir el setge de Barcelona, amb vint localitzacions històriques d'interès. A més, comprant-lo, el lector rebrà de regal l'Agenda de 2014. El tricentenari en un any,amb grans fets de la història de Catalunya des del 1714 fins a l'actualitat; els esdeveniments commemoratius previstos a Catalunya amb motiu del Tricentenari, 177 efemèrides, més de 25 il·lustracions, 28 fets històrics destacats i curiositats, i el santoral català i cites festives tradicionals.

El preu és de 9,95 euros més el diari del dia. Els subscriptors podran comprar el llibre (amb l'agenda de regal) presentant el Carnet del Club. En aquest cas, només hauran de pagar els 9,95 euros. Es podrà comprar a quioscos o a les oficines de Regió7 a Manresa, c/ de St. Antoni Maria Claret, 32.