Polònia viu des de fa dies pendent del serial sentimental protagonitzat pel seu últim president comunista, el general Jaruzelski, després que la seva dona assegurés als mitjans de comunicació que el seu marit, de 92 anys i prostrat en el llit, ha iniciat una relació amb la infermera que el cuida. L'antic dictador s'enfronta al divorci després que la seva dona, Bàrbara, digués que havia sorprès la infermera que l'atén des de fa anys "amb el cap sota els llençols del llit". L'encara esposa del militar, de 84 anys, està convençuda que el general "ha perdut el cap" per la infermera després que aquesta el seduís.

En una entrevista al tabloide polonès Fakt, el diari més llegit del país, la dona assegura que aquesta és la primera crisi en 53 anys de matrimoni i explica que fa quatre mesos va preparar al costat del seu advocat tots els documents del divorci.

"Si el meu marit no es lliura d'aquesta dona aniré al jutjat i demanaré el divorci", adverteix. "Sé que el nostre cercle no aprovaria el nostre divorci, però és una qüestió de dignitat per a mi", afegeix.

Barbara culpa de tot la infermera, d'una mica més de 50 anys i que en fa cinc que passa cada dia diverses hores al domicili dels Jaruzelski cuidant el general a causa del seu delicat estat de salut.

Segons Fakt, Barbara Jaruzelski diu que fa mesos que pateix per la presència d'una dona que a poc a poc es fa la propietària de casa seva i que fins i tot ha aconseguit convèncer el general perquè li passi una part de la seva pensió.

Barbara acusa la infermera de ser una "una manipuladora" i una "conspiradora", de "plorar constantment" per evitar el seu acomiadament i d'haver seduït el seu marit portant-li llaminadures i usant talons alts.