La dissenyadora i parella del cantant Mick Jagger, L'Wren Scott, va ser enterrada ahir a Los Angeles en un funeral íntim celebrat al cementiri Hollywood Forever en què el líder dels Rolling Stones va estar envoltat dels seus fills i néts, segons va confirmar People.

Scott, de 49 anys, es va penjar el 17 de març al seu apartament a Nova York, però es va decidir que les seves restes trobessin sepultura a Los Angeles, ciutat on la dissenyadora va aconseguir fer-se un nom en el sector i on va conèixer Jagger en una sessió fotogràfica per a una revista el 2001. Jagger, de 70 anys, i Scott mantenien una relació sentimental des de feia 12 anys i el suïcidi va commocionar profundament l'artista britànic, que va admetre després de la defunció que no entenia per què ella havia decidit posar fi a la seva vida de "manera tan tràgica".

El funeral va ser oficiat pel reverend Ed Bacon i hi van assistir una seixantena de persones, algunes de les quals, inclòs Jagger i el germà de Scott, Randall Bambrough, van compartir records del temps que van passar amb la difunta.