El matrimoni format per l'actriu Gwyneth Paltrow i el cantant de Coldplay, Chris Martin, ha decidit separar-se després d'11 anys junts, segons van anunciar a través de Goop, la pàgina web de la intèrpret. La parella, que es va casar el 2003 a Santa Mónica, té dos fills en comú: Apple i Moses.

En un text titulat Separació conscient la parella escriu: "amb els nostres cors plens de tristesa hem decidit separar-nos". "Ens hem esforçat molt durant més d'un any, de vegades junts, unes altres separats, per veure què era possible fer entre nosaltres, i hem arribat a la conclusió que hem d'estar separats malgrat el que ens estimem", asseguren.

"Som i sempre serem una família, i, en certa manera, estem més units que mai. Som pares abans que res de dos fills increïblement meravellosos i demanem que el seu espai i privacitat, igual que els nostres, sigui respectat aquests moments difícils", sostenen Paltrow, de 41 anys, i Martin, de 37.

"Sempre hem portat la nostra relació de manera privada i ara que decidim de forma conjunta separar-nos, esperem continuar de la mateixa manera", conclouen.