L'actor Antonio Banderas va tornar un cop més a la seva natal Màlaga durant Setmana Santa per "descansar" de la "voràgine" de quatre pel·lícules aquest any i gaudir de la seva "gent", va explicar.

Com és habitual, l'actor participa activament en les celebracions de la Setmana Santa malaguenya i ahir va desfilar en la processó de Maria Santíssima de Llàgrimes i Favors, de les Confraries Fusionades. Enguany, Banderas va arribar a Màlaga sense la seva "família americana", en al·lusió a la seva esposa, l'actriu Melanie Griffith, i els seus fills. Abans de la sortida de la desfilada, va explicar que té alguns projectes però que després d'encadenar "una pel·lícula rere l'altra" el que vol és "descansar una mica".

"El més bonic de la Setmana Santa és que encara és molt imperfecta i hi ha moltes coses a fer", el que permet tenir "un camp d'actuació molt gran i un futur enorme", va assenyalar l'actor, que exerceix de majordom, l'encarregat de guiar el tron pels carrers de la ciutat. Entre els seus futurs projectes cinematogràfics hi ha la pel·lícula Guernica, en el finançament de la qual està treballant, i altres iniciatives "interessants" als Estats Units en televisió, un mitjà que s'ha convertit en "molt atractiu per a molta gent".