El departament de Policia de Los Angeles va detenir diumenge un home a l'exterior de la casa de Sandra Bullock a la ciutat californiana mentre l'actriu era dintre. L'arrestat, de 39 anys, no va arribar a entrar a l'edifici, segons va explicar la policia.

La portaveu de la Policia de Los Angeles, Nuria Vanegas, va dir que els agents havien respost a una trucada que alertava sobre la presència d'un "rondador" al voltant de dos quarts de set del matí i que havien detingut un home havia estat identificat com Joshua Corbett sota sospita de robatori en domicili. "Ella no ha patit cap mal, està bé", va afirmar un representant de Bullock a la revista People.

Es desconeix si l'individu havia entrat a la finca amb el propòsit de robar a la casa o estava vigilant l'estrella de cinema, però la policia l'ha detingut sota l'acusació que es disposava a perpetrar un delicte greu de robatori. Va ser empresonat i se li va dictar una fiança de 50.000 dòlars (37.000 euros).

La protagonista de Gravity, de 49 anys, que també té casa a Texas, es trobava a Los Angeles per rebre el premi A Decade of Hotness (Una dècada d'atractiu) de la cadena Spike TV, que va recollir en una cerimònia que va tenir lloc dissabte a la nit, amb prou feines unes hores abans de l'incident arran de l'intrús a la seva propietat.