Monistrol de Montserrat i Moià han viscut un cap de setmana dedicat als vehicles clàssics, i un èxit de participació en tots dos casos.

A Monistrol, es va celebrar la 15a Trobada de Motos Antigues-Ruta dels Portals, que en aquesta edició ha volgut homenatjar el motorista i aventurer Álvaro Bultó, mort l'any passat, i que havia participat en la 14a trobada amb membres de la seva família (enguany també hi van ser). En total, els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat van aplegar 148 motos i uns 260 participants, entre pilots i acompanyants, en un recorregut cap a Montserrat, Collbató, Marganell, Castellbell i, de nou, cap a Monistrol. Tambés es van recollir 310 quilos d'aliments per a la Fundació Rosa Oriol.

Moià també va dedicar la jornada de diumenge al motor, en aquest cas, amb una trobada de cotxes antics, que de bon matí ja es van començar a concentrar a la plaça del CAP, fins a un total d'uns 180. En grups de deu van recórrer els carrers Sant Josep, Sant Sebastià, del Forn, i avinguda de la Vila, i van fer ruta cap a Castellterçol, Granera, Monistrol de Calders, Calders i, novament, Moià. Van acabar la festa amb un vermut al parc.