A Justin Bieber li passen factura els excessos. Ha estat condemnat a 24 mesos de llibertat vigilada pels "múltiples danys" que va ocasionar a l'habitatge d'un dels seus veïns a Calabasas (Califòrnia), contra el qual va llançar ous podrits. Aquesta pena s'unirà a una multa de més de 80.000 dòlars.

Els representants legals de l'ídol juvenil van arribar dimecres a un acord amb la fiscalia de Los Angeles per evitar que l'artista ingressés a la presó pels "actes vandàlics" que havia dut a terme al costat d'uns amics després d'una festa a la seva mansió.

Les mateixes negociacions també van donar com a resultat un càstig de cinc dies de servei comunitari, durant els quals l'intèrpret podria haver de netejar els carrers i esborrar grafitis, i la possibilitat que Justin hagi d'acudir a diverses classes per aprendre a controlar la seva ira.

Per enterrar definitivament les disputes que ha mantingut en els últims anys amb bona part del veïnat, Justin Bieber va decidir recentment posar a la venda la mansió de la discòrdia, que, a més de representar la seva residència principal, es convertia amb freqüència en el focus de grans aglomeracions i altercats que van acabar amb la paciència del resta dels residents, que han sol·licitat una ordre d'allunyament perquè el canadenc no pugui tornar a posar un peu a la zona.

La propera cita de Bieber amb la justícia serà a Miami, on a finals de juliol començarà un judici per excés de velocitat i per conduir sota els efectes de l'alcohol.