21 de agost de 2014
21.08.2014

Brigitte Bardot, l'amiga dels animals i de Marine Le Pen

21.08.2014 | 07:38

L'actriu Brigitte Bardot, que dedica la major part del seu temps a la seva fundació de defensa dels animals, voldria que la líder de la ultradreta francesa, Marine Le Pen, a la qual considera "la Joana d'Arc del segle XXI", arribi al poder i salvi el seu país.
En una entrevista a la revista Paris Match divulgada ahir, Bardot confirma la seva proximitat al Front Nacional (FN) i a la seva presidenta quan se li pregunta si, en cas que Marine Le Pen accedís a responsabilitats, acceptaria tenir un lloc de consellera per a la protecció del món animal.
"Marina sap el que ha de fer i no necessita els meus consells -contesta-. Vull que salvi França, és la Joana d'Arc del segle XXI".
L'FN, amb un quart dels sufragis, va ser el maig passat als comicis europeus el partit més votat a França per primera vegada en unes eleccions.
L'actriu anuncia que, pel seu 80 aniversari, el proper 28 de setembre, demanarà "oficialment" al govern francès i al president, François Hollande, l'aplicació immediata de la normativa francesa i europea sobre l'obligació d'atordir els animals als escorxadors abans de dessagnar-los.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook