La miss Espanya canària Patricia Yurena Rodríguez ha publicat a Instagram una foto en la qual mostra la relació que manté amb la cantant Vanesa Klein, una de les artistes més sol·licitades de l'escena house.

Patricia Yurena, miss Espanya el 2008 i el 2013 i primera dama d'honor en el certamen de miss Univers 2013, va difondre dimarts una imatge amb la cantant i DJ espanyola titulada Romeo and Juliet en què les dues apareixen tombades en actitud afectuosa.

L'agència Efe ha intentat, sense èxit, posar-se en contacte amb la model, que en declaracions al diari La Opinión de Tenerife ha assenyalat: "no em penedeixo del que vaig fer perquè estic encantada amb el que m'està passant".

La mateixa instantània publicada ha estat compartida per Vanessa Klein amb el peu de foto "sense filtres amb Patricia Yurena" a les xarxes socials.

Amb aquesta imatge, Patricia Yurena ha aconseguit 2.126 m'agrada i 473 comentaris, als quals va reaccionar ahir amb una altra imatge a Instagram en què diu: "gràcies per tots els vostres comentaris".