Julio Iglesias torna a ser notícia una vegada més, i no per la seva música. El septuagenari artista no va desaprofitar l'ocasió per demostrar que ha estat un playboy tota la seva vida.

Durant la roda de premsa realitzada per a la presentació del seu darrer àlbum Grandes Éxitos edición México, una periodista li va fer una pregunta en referència a l'èxit del seu fill Enrique Iglesias amb les dones després de seguir els passos del seu pare. Amb cara d'estupefacció i sorpresa l'artista li va respondre que "ni parlar-ne. Com que ha seguit els meus passos? Jo he estat un campió!".

El veterà artista va afegir que "el meu fill canta millor que jo, però de dones res", va comentar el cantant per deixar enllestit l'assumpte mentre provocava les rialles dels periodistes presents a la sala, que també es van quedar amb alguns interrogants oberts en relació amb la contundència amb què s'havia expressat Julio Iglesias en relació amb el seu fill.

Julio Iglesias és un dels deu cantants que més discos han venut en la història de la música, amb més de 300 milions de còpies comercialitzades de 80 àlbums editats en 14 idiomes. Acumula més de 2.600 discos d'or i platí certificats. S'estima que ha ofert més de 5.000 concerts, i que ha actuat en directe per a més 60 milions de persones als cinc continents. L'abril del 2013 el cantant va ser guardonat a Pequín com el primer i més popular artista internacional a la Xina. També és el venedor estranger de discos més important a Brasil, França o Itàlia.