La tonadillera Isabel Pantoja, condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals, ja ha decidit, encara que no ho revelarà, el centre penitenciari en el qual ingressarà per complir la condemna de dos anys de presó imposada per l'Audiència Provincial de Màlaga per un delicte de blanqueig de capitals.

Fonts pròximes al seu entorn han assegurat que "la decisió ja està presa" però que per "motius de seguretat" intentaran que no transcendeixi la presó triada per evitar també d'aquesta manera la pressió mediàtica a què es podria veure sotmesa l'artista.

Isabel Pantoja està "trista" però afronta amb enteresa la decisió per no preocupar els seus familiars, segons les fonts.

L'Audiència Provincial de Màlaga va ordenar ahir que es procedeixi "a l'immediat compliment de la pena de presó imposada" i va donar a l'artista un "termini improrrogable de tres dies, a comptar des de la notificació de la present resolució a la representació processal". Els lletrats de Pantoja havien sol·licitat la suspensió de la pena fins que es pronunciés el Tribunal Constitucional sobre l'admissió del recurs d'empara i la suspensió de la pena que té presentat davant el Tribunal.

L'entorn de la cantant ha mostrat la seva disconformitat amb la decisió judicial amb missatges en xarxes socials com el que ha expressat el seu fill Kiko Rivera: "Quin exemple de justícia... almenys esperem que hi entrin tots. O és que no té ous, senyor jutge?".

Rivera també ha assegurat: "ja s'han acabat els problemes per als espanyols, no? Ja tot Espanya és feliç? Exemplaritzant? Odio aquest país", i també ha creat l'etiqueta a Twitter #juezacojonado.

Per aquest procediment ja són a la presó Julián Muñoz, que compleix sis anys i mig de presó, la seva exdona Maite Zaldívar, condemnada a dos anys i mig, i el germà d'aquesta, Jesús Zaldívar, condemnat a la mateixa pena.