Els reis han escollit per felicitar el primer Nadal del seu regnat una imatge de la seva salutació als ciutadans des del balcó central del Palau Reial després de la proclamació de Felip VI, en la qual se'ls veu d'esquena davant la multitud de la plaça d'Orient.

Felip de Borbó i Letícia Ortiz han optat per aquesta imatge com a fotografia principal de la seva felicitació i han decidit acompa-nyar-la amb una altra, visible en obrir la targeta, que els mostra somrients amb les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia, davant la Porta dels Lleons del Congrés dels Diputats immediatament després de la cerimònia de proclamació.

La felicitació es completa amb un missatge de bons desitjos sobre un fons vermell carmesí, el color de l'estendard de l'escut d'armes de Felip VI, que substitueix al blau de l'anterior regnat de Joan Carles.

"Que la il·lusió, l'esperança i els bons desitjos de Nadal romanguin més enllà d'aquests dies de celebració", és el missatge manuscrit que antecedeix a les firmes "Felip, R.", "Letícia, R.", "Leonor, princesa d'Astúries" i "Sofia, infanta d'Espanya", sota la frase impresa en lletres daurades "Bon Nadal i feliç Any Nou 2015", en espanyol i en anglès, tot això encapçalat per una corona.

Aquesta postal nadalenca es pot veure des d'avui al web de la Casa del Rei (www.casareal.es) al costat de la de Joan Carles i Sofia, que feliciten aquest any les festes nadalenques amb una imatge de l'Adoració dels pastors, pintada pel mestre napolità del segle XVII Lucas Jordán, una colorista obra que es conserva en el Reial Palau de la Granja de Sant Ildefons.

En obrir la felicitació, apareixen les signatures de Joan Carles i Sofia, ja sense la R que acompanyava fins ara els seus noms com a inicial de rei o reina, sota la frase impresa "Bones festes i Any Nou" , a la qual han afegit "2015".

En les festes nadalenques de l'any passat, els llavors encara prínceps Felip i Letícia van optar, a l'hora de triar la seva felicitació, per posar amb les seves filles, durant una visita privada a l'exposició Velázquez i la família de Felip IV al Museu del Prado, al davant d'un dels retrats de la infanta Margarida, primogènita d'aquell monarca de la casa d'Àustria.