A partir de la setmana vinent Regió7 i el quiosc de Sant Domènec posaran a la venda una màquina professional per tallar els cabells d'alta precisió. D'aquesta manera tothom qui vulgui se'ls podrà tallar a casa.

És un aparell que té una fulla de ceràmica i carboni que permet fer tallades de gran precisió. A més a més té tres posicions diferents que permet triar el nivell del tall i inclou quatre pintes que regulen la mida de la tallada dels cabells, que pot ser de 3, 6, 9 i 12 mil·límetres.

A més de les quatre pintes, el lot també inclou la bateria i el carregador, ja que la maquineta no va amb electricitat, ni endollat, perquè no hi hagi cap mena d'entrebanc quan es faci servir. La longitud del cable del carregador és de més d'un metre i mig.

La màquina incorpora un kit de neteja per tenir cura de la higiene, tant de l'aparell com perquè sigui més còmode i no generi molèsties a l'hora de tornar-lo a utilitzar.

La maquineta de tallar cabells pesa poc més de 200 grams, serà molt manejable i fàcil de fer servir. Perquè es pugui tenir sempre a mà el conjunt també inclou un ganxo per poder-lo penjar a la paret.

El preu de la màquina per tallar cabells és de 29,90 euros per al lector, mentre que per als subscriptors és de 27,90. Es podran adquirir a partir de dimarts a les oficines de Regió7, al carrer de Sant Antoni Maria, 32; i al quiosc de Sant Domènec, a la Muralla.