"Tornarem a rodar a Manresa sempre que puguem". Així definia l'experiència de treballar a la capital del Bages Jesús Álamo, productor de Sleepers Company, que recentment ha gravat l'anunci de Cacaolat en diversos punts del centre de Manresa. L'espot, que ja està en antena, es pot veure tant per la televisió com per Internet.

Álamo afirma que "en la mesura que puguem, per les localitzacions, les facilitats de les institucions i la simpatia de la gent, que s'ha perdut, per exemple, a Barcelona, tornarem a Manresa".

La campanya, ideada per l'agència JWT i produïda per Sleepers, relata diferents situacions viscudes per un grup d'amics que passen fred al carrer i que, finalment, es troben al bar per, com no podia ser d'altra manera, prendre's un Cacaolat ben calent.

La versió llarga de l'anunci s'enceta amb una escena rodada en una enfarinada plaça de Sant Domènec, en la qual un noi grava amb smartphone una noia, que al seu torn li llança una bola de neu. En aquesta escena es poden veure les escales i el quiosc de la plaça. Després, l'acció es trasllada al carrer de Jaume I, amb la plaça Clavé de fons. Dues noies es tapen d'un cop de vent davant d'un parell de xicots que se les miren aturats en una cantonada. La plaça de Sant Domènec es torna a veure en l'escena en la qual una colla de joves esperen el bus en una marquesina; i les darreres preses que mostren Manresa són les d'un parell de motoristes aturats a la Muralla de Sant Francesc.