La popular telebruixa berguedana Aramís Fuster ha acusat la propietària del pis ons vivia d'haver-la amenaçat de mort. Així consta en la denúncia que va interposar el desembre passat davant dels Mossos d'Esquadra de la capital berguedana. Fuster ha estat desnonada del pis que ocupava al carrer d'Aurora Bertrana de la Font del Ros per impagament de gairebé 6.000 euros de lloguer tal com va avançar aquest diari al seu dia.

En la denúncia, a la qual ha tingut accés aquest diari, Aramís Fuster explica que des que el 2012 va tornar a viure a Berga, la propietària veïna del barri on ella també vivia, es va mostrar interessada en ella i la va convidar a prendre alguna cosa i fins i tot a sopar, invitacions que la bruixa diu que va refusar. Fuster manifesta en la seva denúncia que aquesta dona li feia "molt afalagaments de caire sexual, i li demanava que es trobessin" i es vestís d'una manera concreta, "que és com ella la troba més maca". Fuster diu que es va negar al que "aquesta veïna li havia suggerit", i aquesta no parava de trucar-li (arribant a deu trucades diàries) fins al punt que l'estiu passat va bloquejar les trucades. Abans que això passés, la telebruixa denuncia que la propietària li va adreçar greus insults, i també que la va amenaçar de mort. Per això, i davant la por del que aquesta persona li pogués fer, ho va denunciar a la policia.

En declaracions a aquest diari, la bruixa berguedana diu que la propietària va sentir-se rebutjada i per això la va assetjar. Segons diu, l'han desnonada "per despit", i acusa la dona d'assetjar-la sexualment. "Em picava la porta de casa i em deia que estava enamorada de mi". Fuster diu que "no m'agraden les dones, tot i que ho respecto". Assegura que "he volgut pagar el lloguer del pis mil vegades", però que no li va acceptar. Fuster ho lamenta i afirma que "no sóc dona d'escàndols, ni 'tonteries'".