La cantant Beyoncé tindrà un paper en el nou remake del clàssic de Hollywood "Ha nascut una estrella", que suposarà el debut darrere de les càmeres de l'actor Bradley Cooper, segons publica el diari New York Post.

Cooper ha començat a reunir-se amb productors de Hollywood a la recerca de suports per a la seva primera pel·lícula com a director, segons fonts citades pel mateix diari, que afegeixen que no és previst que el rodatge comenci fins a final del 2016 o principil del 2017. "Ha nascut una estrella" va arribar per primera vegada a les sales de cinema el 1937, i des de llavors se n'han fet diverses versions, entre les quals destaquen les interpretades per Judy Garland i James Mason el 1957, i la de Barbra Streisand i Kris Kristofferson el 1976.

No és la primera vegada que la cantant i actriu de Texas sona per interpretar la protagonista d'aquest clàssic de Hollywood, ja que fa tres anys Clint Eastwood va voler comptar amb ella per al remake en el qual va estar treballant, però el projecte no va tirar endavant. Beyoncé es posarà en la pell d'una jove que s'enamora d'una antiga icona de la música.