La imatge d'una actuació dels Berros de la Cort a la plaça Major del Poble Vell ha guanyat el concurs 14a Fira Medieval d'Oficis de Súria a Instagram, convocat per l'Ajuntament de Súria. L'autora de la fotografia guanyadora és Lulu Lao, que va presentar la imatge amb el lema Tambores lejanos.

El jurat del concurs va valorar la qualitat de la fotografia i el seu encert a l'hora de reflectir l'ambient festiu de la fira, en una imatge protagonitzada per un grup musical estretament vinculat al certamen surienc.

Aquesta ha estat la segona edició del concurs fotogràfic de la Fira Medieval d'Oficis. La imatge guanyadora ha estat escollida entre les 128 fotografies presentades. Aquesta xifra supera de més del doble el nombre de fotos presentades en la primera edició.

El jurat era format per l'alcalde, Josep Maria Canudas, pel regidor de Turisme i Participació, Miquel Caelles, i per altres persones vinculades a l'organització i a les entitats participants en la fira. El premi és una estada de dues nits per a dues persones a la casa rural Torreblanca de Súria.

La foto guanyadora també va ser una de les que van obtenir més "M'agrada" dels usuaris de la xarxa Instagram entre totes les que es van presentar.

En la primera edició del concurs, l'any passat, el premi va ser per una fotografia de la filadora del carrer Major del Poble Vell, un altre dels personatges característics de l'esdeveniment.

Totes les imatges del concurs es poden veure a Instagram, amb l'etiqueta #firamedievalsuria.