L'actriu sevillana Laura Toledo creu que el públic "trobarà a faltar" la sèrie en què treballa actualment, Águila Roja, quan s'acabi la novena i darrera temporada. L'actriu, nascuda a Alcalá de Guadaíra el 1982, creu que la sèrie de TVE "ha tingut i té molts seguidors i si tothom l'ha tractat tan bé és perquè hi ha un gran equip humà i de professionals que posen tot el seu amor en cada capítol i això, després, l'espectador ho nota". Per a l'actriu, quan en el futur es parli de la sèrie es veurà que és molt més que un producte televisiu: "sovint no sabem el que tenim fins que ho perdem".

En la sèrie, Laura Toledo interpreta la mare de Gonzalo, l'Águila Roja durant la seva infantesa, amb escenes clau, com en el capítol 40, quan a través del diari de Laura de Montignac, els protagonistes descobreixen què va passar realment el dia en què van creure que ella havia mort. Només aquest capítol va ser seguit durant la seva emissió per una mitjana de 6.249.000 espectadors, amb el 30,3% de quota de pantalla, i aquesta escena retrospectiva es va convertir en el minut d'or, amb 6.720.000 espectadors i el 34,4 % de quota.

Toledo alterna el seu paper en la sèrie amb el programa Gran Hermano VIP, on, entre d'altres, és coordinadora dels espais comercials de l'espai televisiu.