L'actor nord-americà Tom Hanks, guanyador de dos premis Oscar, va dir a la ciutat austral de Punta Arenas, on va sorprendre els que van aconseguir identificar-lo, que es troba a Xile amb l'esperança de conèixer l'Antàrtida.

En unes declaracions que reprodueix la web Premsa Austral, el protagonista de Forrest Gump i Salvar al soldado Ryan va assenyalar que és la primera vegada que visita aquesta ciutat i que ho fa per la recomanació d'uns amics.

"És tan bella com tots ells m'han dit que era. Es van quedar curts", va postil·lar Hanks, que va agregar que ha contractat "un tour" per viatjar a l'Antàrtida, "depenent del clima".

L'actor no va posar cap impediment per ser entrevistat ni fotografiat, segons explica el diari.

La visita de l'estrella cinematogràfica a la zona de Magallanes, a més 2.000 quilòmetres al sud de Santiago, s'afegeix a la d'altres celebritats que hi han arribat, com Richard Gere, Emma Watson i Brad Pitt.

Hanks viatja amb la seva esposa, Rita Wilson, i sense guàrdies de seguretat, però amb una persona que li porta les maletes i que de tant en tant allunya els curiosos.