En la tradicional actuació castellera de diumenge de Rams a la plaça Sant Domènec de Manresa, els Tirallongues van fer una actuació acceptable, tenint en compte que la temporada acaba d'engegar, malgrat la caiguda del pilar d'un castell amb agulla. A la colla manresana els van acompanyar els Castellers del Riberal, de la Catalunya Nord, i els Castellers d'Esparreguera.

Passaven uns minuts de les 12 del migdia quan, diumenge passat, les tres colles van aixecar dos pilars de 4 simultanis, que van donar, així, l'actuació per començada.

Els Tirallongues van obrir plaça amb un 3 de 7 molt ben executat en totes les posicions. En segona ronda, els manresans van triar el 4 de 7 amb agulla, que es va carregar correctament, però, a l'hora de la baixada, el pilar va caure. Per acabar les rondes, els Tirallongues van optar pel 4 de 7, que se'ls va resistir en un primer intent, però que van aconseguir descarregar en la segona opció. Finalment, els de la camisa ratllada van descarregar un pilar de 5.

Per la seva banda, els Castellers del Riberal van descarregar un 4 de 7 en primera ronda, després van fer un intent de 3 de 7, que van aconseguir en ronda de repetició, van acabar les rondes de castells amb un de 3 de 6 amb agulla; i van finalitzar l'actuació amb un pilar de 5. Els Castellers d'Esparreguera van executar un 3 de 6 en primera ronda, un 4 de 6 amb agulla en segona ronda, un 4 de 6 en tercera ronda, i van tancar l'actuació amb dos pilars de 4 simultanis.

Un cop passada la primera cita important de la temporada, els Tirallongues posen de manifest que, malgrat fer una bona actuació, els queda molta feina per fer. Asseguren que "ara cal treballar als assajos" que duen a terme cada dimarts i cada divendres al seu local, situat a Casa Caritat. La propera actuació serà el 3 d'abril a Terrassa.