L'estrella del pop Rihanna interpretarà Marion Crane, el personatge al qual va donar vida l'actriu Janet Leigh en el film Psicosi (1960), durant la cinquena i última temporada de la sèrie televisiva Bates Motel, la trama de la qual funciona com una preqüela de la cèlebre cinta d'Alfred Hitchcock.

Així es va anunciar en el panell de la sèrie a la Comic-Con de Sant Diego, en una sessió que va incloure un vídeo de la cantant anunciant la seva incorporació al repartiment, i en què van participar els creadors i productors executius Kerry Ehrin i Carlton Cuse, així com els intèrprets.

El personatge de Marion Crane, que ara interpretarà Rihanna prenent el relleu de Janet Leigh, ha passat a la història del cinema pel moment en el qual mor assassinada a punyalades a la dutxa, una de les escenes més recordades del clàssic del terror Psicosi.

"Volíem introduir aquest icònic paper en un enfocament contemporani i redefinir-lo d'una manera nova, emocionant i significativa", van explicar Carlton Cuse i Kerry Ehrin.