Un cop passats els dies de festa boja del Carnaval, toca fer un repàs d'aquelles disfresses que més han triomfat als diferents pobles de la Catalunya Central. Algunes d'elles han estat guanyadores als seus respectius pobles i altres no, però també han causat molt bona impressió. A Regió7 hem estat en bona part de les rues que s'han celebrat a les nostres comarques, n'hem fet extenses galeries de fotos i, d'entre totes, aquestes són les 10 millors disfresses de Carnaval que hem vist. Vota quina d'elles t'agrada més! (l'enquesta apareix al final de l'article).

Astèrix i Obèlix a Sant Vicenç de Castellet

Sant Vicenç de Castellet

El poble d'Astèrix i Obèlix al complet va omplir els carrers de Sant Vicenç de Castellet. No faltava ni un dels personatges del còmic original, fet que, entre d'altres, els va convertir en guanyadors de la millor carrossa del poble.

Focs artificials a Avinyó

Avinyó

"Ho petem", aquest era el nom d'aquesta comparsa de la rua d'Avinyó. Aquests avinyonencs es van convertir en focs artificials per un dia brindant al poble una explosió de color.

Els ocells dominen Gironella

Gironella

La guardonada com a millor disfressa de Gironella va ser "Tanta Pluma". Els participants d'aquesta comparsa es van convertir en aquests divertits ocells.

Freddie Mercury va renéixer a Sant Joan de Vilatorrada

Sant Joan de Vilatorrada

El cantant de Queen i Montserrat Caballé, o més ben dit els que portaven les seves disfresses, van guanyar el premi al millor xou del poble. I és que a part de l'espectacle que donaven, la disfressa també estava molt ben aconseguida.

El tren de la generació del 96 guanya a Berga

Berga

El primer premi de la capital berguedana va ser per "Express 96". Els joves berguedans van crear una locomotora de vapor i es van disfressar amb tot detall per fer-se amb el premi a la millor carrossa.

Maristes Parc va destacar a Igualada

La comparsa formada per més de 250 persones va transportar als igualadins al reconegut Jurassic Park

El Papa visita Gironella

La carrossa que es va endur el premi més gran de Gironella va ser la que va portar al Papa a la localitat berguedana. Escoltat per agents de policia, el papa va recórrer tota la rua sense problemes i es va emportar el premi a la millor carrossa del poble.

Sant Joan també viatja a la era juràssica

Els dinosaures també van protagonitzar la rua de Sant Joan de Vilatorrada i és que la comparsa formada per aquests éssers prehistòrics es va fer amb el premi a la millor comparsa familiar.

La Patum també té representació a Avinyó

Patum

Avinyó va tenir un tastet del que és la Patum. La carrossa representava els plens de la Patum i ho feia amb una gran Guita.

El periodisme crea escola

Collbaix Comunicacions es va dur el premi a la millor comparsa d'adults de Sant Joan de Vilatorrada i va demostrar que al poble hi ha molta afició per la ràdio.

  • Vota per la millor comparsa