11 de juliol de 2019
11.07.2019

Mor als 15 anys l'hereva d'una gran fortuna

Iris Annabel Goldsmith va morir aixafada pel seu quad

11.07.2019 | 21:14
Mor als 15 anys l'hereva d'una gran fortuna

Iris Annabel Goldsmith, de 15 anys i filla de la parella multimilionaris Ben Goldsmith i Kate Rothschild, va morir en un accident de quad en una de les propietats de la família a Anglaterra. Els equips d'emergències no van poder fer res per salvar-la.

Annabel Goldsmith va morir pràcticament a l'acte en ser aixafada pel quad amb el qual es va accidentar. Amb ella anava una altra persona, però la seva identitat i l'estat de salut no han trascendit.

L'adolescent, que estava de vacances al moment de l'accident, era l'hereva de dues de les dinasties financeres més poderoses de la Gran Bretanya. La fortuna conjunta està valorada en més de 350 milions d'euros, segons la premsa britànica.

Ben Goldsmith i Kate Rothschild tenen dos fills més: Frank i Issac, de 13 i 11 anys respectivament. Ben es va casar amb l'hereva de l'imperi bancari de Rothschild el 2003, però es van separar en 2012 quan Kate va començar a sortir amb el raper Jay Electronica. Dos anys després de la separació, Ben es va casar amb la cap de l'empresa de càtering Jemima Jones, amb qui té dos fills, Eliza i Arlo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit