Quines sorpreses ens està donant Demi Lovato! La setmana passada ens va presentar al seu nou nòvio, el model Austin Wilson, amb qui sembla haver recuperat el somriure i ganes de gaudir de la vida, i aquesta setmana ha revolucionat Instagram amb una nova publicació. Que de què parlem? De la seva panxa d'embarassada!

L'artista s'ha fotografiat davant un mirall abraçant una petita panxeta d'embarassada, que es pot veure gràcies a un ajustat vestit de talps. Però que ningú s'espanti! Demi no està esperant cap nadó, tan sols es troba en ple rodatge de l'última temporada de la sèrie 'Will & Grace', de la qual forma part des de finals d'estiu. Així que, no, la cantant i Austin no seran pares, almenys per ara.

"¿Real o fals? #WillandGrace", ha estat la pregunta amb que Demi ha acompanyat la fotografia, per deixar clar que es tractava d'una pròtesi. Així i tot, són moltes les persones que, durant uns instants, s'han deixat entabanar pel fals ventre que lluïa l'artista a la foto, creient que realment l'artista havia estat amagant un embaràs.