L’actor nord-americà Bob Saget, molt conegut per interpretar el pare de la comèdia televisiva ‘Padres forzosos’ (1987-1995), va morir aquest diumenge als 65 anys.

Saget (Filadèlfia, EUA, 1956) va traspassar en un hotel d’Orlando, on va ser trobat sense vida, segons ha informat l’oficina del xèrif del comtat d’Orange, a Florida. Encara no se sap la causa de la seva mort, però la policia ha aclarir que no hi havia senyals que es tractés d’una mort violenta i tampoc es van trobar drogues a l'habitació.

Saget havia actuat la nit anterior a l’auditori Ponte Vedra Concert Hall (Jacksonville, EUA) com a part de la seva gira de monòlegs. Després d’aquest espectacle de comèdia, l’actor va publicar un missatge a Twitter amb una foto seva en què deia que li havia encantat el xou d’aquella nit i donava les gràcies al seu públic.

Amb una llarga trajectòria dedicada a l’humor, Saget va ser molt popular pel seu paper del pare viudo Danny Tanner en la gran família televisiva de ‘Padres forzosos’. En el repartiment d’aquesta famosa sèrie de comèdia també hi apareixien altres intèrprets, com John Stamos, Lori Loughlin i les germanes Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen (s’alternaven donant vida a la filla més petita de la casa).

Després dels gairebé 200 episodis de ‘Padres forzosos’, Saget també va participar com a Danny Tanner en la sèrie de Netflix que hi va donar continuïtat, ‘Madres forzosas’ (2016-2020).

Als Estats Units, Saget va ser, així mateix, molt conegut per ser el presentador del programa televisiu d’humor ‘America’s Funniest Home Videos’ entre 1989 i 1997. A més, va tenir una llarga trajectòria com a monologuista i còmic que el va portar a recórrer el país amb els seus espectacles.

A la petita pantalla també va ser la veu en el futur de Ted Mosby (Josh Radnor a la pantalla) que narrava la popular comèdia ‘Cómo conocí a vuestra madre’ (2005-2014). Darrere de les càmeres, Saget va ser director de diverses pel·lícules d’humor, com ‘Dirty work’ (1998), el fals documental ‘Farce of the penguins’ (2006) i ‘Benjamin’ (2019).

Nombroses figures del cine i la televisió van compartir a les xarxes socials el seu dolor per la mort de l’actor.

«Estic destrossat. Estic destruït. Estic en complet i total xoc. Mai tindré un amic com ell. T’estimo molt, Bobby», ha piulat a Twitter John Stamos sobre qui va ser el seu company a ‘Padres forzosos’.