Viu la vida que només n'hi ha una. La vida és massa curta. Aprofita les oportunitats que et brinda... Les dites sobre la vida són moltes i Gerard Piqué sembla que els coneix i estaria aplicant el "aquí i ara". En el capítol 16 del vídeo podcast 'Mamarazzis' que han emès aquest dimecres Laura Fa i Lorena Vázquez, les periodistes han revelat que el capità del Barça ha passat pàgina de la relació que ha mantingut durant 12 anys amb Shakira. "Tindrem un màster de la cantant i el futbolista", ha bromejat Fa a les xarxes socials, després de dues setmanes intenses en les quals han destapat que el futbolista hauria estat infidel a l'artista.

Les 'Mamarazzis' del Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial que Regió7, han revelat una altra exclusiva del trencament més mediàtic de l'any. Aquesta vegada el desamor no és el protagonista. Al contrari, és un nou capítol a la vida de l'esportista: Piqué ja es deixa veure amb la seva amiga especial, la jove rossa de 22 anys d'inicial 'C' que van destapar Vázquez i Fa en aquest mitjà fa dues setmanes. "Sabíem que tenia una amiga especial, però és més especial del que suposàvem", ha avançat Vázquez.

PUBLICIDAD

Piqué i 'C', junts en un cotxe

"Piqué i la seva amiga especial van ser vistos en actitud còmplice i afectuosa la matinada del dijous en una localitat de la costa catalana", han assegurat aquest dimecres Fa i Vázquez, a la vegada que han donat més detalls: va ser al voltant de la 1 de la matinada i dins d'un cotxe. Diferents fonts confirmen els fets a les especialistes de la premsa rosa d'aquest mitjà.