Aigües de Manresa iniciarà dilluns les obres de substitució de l´artèria de subministrament d´aigua de les Bases de Manresa, al tram de l´Avinguda Bases situat entre els carrers Bernat de Sallent i plaça de la Creu. Aquests treballs es realitzaran en quatre fases amb una durada prevista per a tota l´obra de cinc setmanes, durant les quals hi haurà diferents afectacions al trànsit de vehicles.

La primera fase comença dilluns vinent i tindrà una durada d´una setmana. L´actuació preveu fer els treballs de canalització de pas a l´Avinguda Bases de Manresa a l´alçada de la cruïlla amb carrer Bernat de Sallent. Durant tres dies s´habilitaran dos sentits de circulació i durant dos dies el trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu per mitjà dels semàfors existents a la cruïlla.

La segona fase començarà e l 14 de juliol i tindrà una durada d´una setmana, durant la qual es realitzarà els treballs de canalització a Avinguda Bases de Manresa, al tram situat entre els carrers Bernat de Sallent i Guifré el Pilós. Amb motiu d´aquests treballs s´ocuparan els dos carrils de circulació en direcció a la plaça de la Creu i s´habilitarà el doble sentit de circulació per la resta de calçada. Es prohibirà l´estacionament del tram d´afectació dels treballs.

El dilluns 21 de juliol començarà la tercera fase i tindrà una durada de dues setmanes. En aquesta fase es realitzaran els treballs de canalització a l´avinguda de les Bases, al tram entre els carrers Guifré el Pilós i plaça de la Creu i es mantindrà l´ocupació de la Fase 2. Amb motiu d´aquests treballs s´ocuparan e ls dos carrils de circulació en direcció a plaça de la Creu i s´habilitarà el doble sentit de circulació per la resta de calçada: L´accés i sortida de vehicles de carrer Guifré el Pilós es realitzarà des de carrer Valentí Almirall i es prohibirà l´estacionament del tram d´afectació dels treballs.

La quarta fase preveu el seu inici el dilluns 4 d´agost i una durada d´una setmana, durant la qual es realitzarà els treballs de canalització a la rotonda de Plaça de la Creu, al tram situat entre l´avinguda de les Bases i carretera de Santpedor (costat centre ciutat). Es mantindrà l´ocupació de les Fases 2 i 3. El trànsit de vehicles per plaça de la Creu es regularà en pas alternatiu per mitja de semàfors provisionals d´obra.