De les disset obres que l'Ajuntament va anunciar el juliol de l'any passat que tindria començades abans d'acabar l'any, n'hi ha vuit que estan acabades, tres que no han començat i sis iniciades però no acabades. La darrera, començada aquesta setmana, servirà per millorar la mobilitat a l'entorn de l'escola La Sèquia. En total, les disset actuacions tenen un pressupost de 2,7 milions d'euros.

Les dues que tenen el pressupost més elevat -la rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou i la millora i ampliació de la urbanització del carrer del Joc de la Pilota- estan en el grup d'actuacions que encara no han començat, juntament amb l'adequació de l'entorn de Sant Marc.

D'acabades, hi ha l'enderroc de la Pista Castell, l'adequació del pati posterior de la Casa Caritat, la millora del Camí Vell de Rajadell, la rotonda de la cruïlla del carrer de la Pau amb Santa Joaquima, la millora de la sortida de l'escola Santa Rosa de Lima, la millora de l'itinerari de l'escola Valldaura, la millora de l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu i l'adequació del camí del Poal. Pel que fa a les obres que no estan completades, a banda de la de l'escola La Sèquia, hi ha la millora del Camí Ignasià torre de Santa Caterina-la Guia, on ja haurien començat els treballs previs, segons l'Ajuntament; la intervenció parcial al Parc Vila Closes (segona fase), la millora de la façana sud (adequació de dos solars), el camí de vianants a la carretera C-1411 entre el Pont Vell i la Renfe i la millora dels accessos a la Cova i del passatge de Vallparadís, dels quals només hauria començat la part dels accessos a la Cova.