Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la nit, gràcies a la col·laboració ciutadana, un veí de San Vicenç de Castellet 46 anys a qui se li ha imputat un presumpte delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

Els fets van ocórrer als voltants de la mitjanit, quan la sala del 092 va rebre la trucada d´una persona que circulava per l´antiga 1411-b pel davant del solar prop del Pont de Sant Francesc on s´estacionen vehicles, que va percebre que a un dels vehicles li sonava l´alarma i que dins del mateix li havia semblat veure alguna persona.

Presentades d´immediat diverses patrulles van localitzar sis vehicles amb els vidres trencats i amb l´interior remenat. En fer recerca pels voltants van trobar, a pocs metres dels cotxes, un home amagat rere uns matolls al qual, un cop escorcollat, se li va trobar un martell trenca vidres i les claus d´un turisme.

Les investigacions fetes pels agents van permetre trobar allà mateix el turisme les claus del qual havien intervingut a l´individu i, en obrir el maleter del mateix, van trobar diversos objectes, presumptament sostrets a d´altres turismes estacionats: dos equips radio-CD de cotxe, una ràdio, tres navegadors GPS, cinc ulleres de sol de marca, una caixa amb diverses peces de bijuteria, diverses targetes de crèdit i documentació personal diversa i presumptament sostretes, així com diversos carregadors de mòbil i de navegadors així com d´altres estris: pendrive, comandament a distància, auriculars, cables auxiliars, etc...

Davant totes aquestes circumstàncies els agents van detenir aquest individu i li van imputar un presumpte delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Detingut quan intentava accedir a la Renfe de matinada

Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquesta matinada un jove de 21 anys quan pretenia accedir a l´estació de la Renfe a Manresa.

Els fets van ocórrer a quarts de dues, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que una persona es trobava donant cops a la porta de l´estació de la RENFE. Desplaçades diverses patrulles a l´indret van comprovar com, efectivament, hi havia una persona que copejava amb els punys i amb puntades de peu la porta principal d´accés a l´estació. Quan els agents van adreçar-se a l´individu per tal de saber el perquè del seu comportament, el jove va desistir d´entrar per la porta i va intentar accedir-hi saltant la tanca, la qual cosa li va ser impedida pels agents, enfrontant-se l´individu a un d´ells, tot donant-li un cop de puny i produint-li lesions, motiu pel qual va ser detingut.

Arrestat a Manresa per trencament de condemna

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la tarda un manresà de 23 anys a qui van imputar un delicte de trencament de condemna.

Els fets van ocórrer a quarts de cinc, en rebre la sala del 092 una trucada informant que en un domicili particular del barri de la Sagrada Família la sala havia una persona que podria intentar llençar-se des d´una finestra d´un quart pis.

D´immediat es van presentar al lloc diverses patrulles de la policia local que van comprovar com efectivament, hi havia un jove assentat a una finestra amb les cames penjant per fora d´una finestra. Amb cautela van convèncer el jove que deposés la seva actitud. Un cop identificat es va comprovar que la persona esmentada tenia una odre de no apropament a la seva mare, present al domicili, motivada per episodis anteriors de violència dins de l´àmbit de la llar, motiu pel qual es va detenir l´individu en qüestió si bé, abans de ser ingressat a la garjola, es va portar a l'Hospital Sant Joan de Déu per tal de ser examinat.