Els treballadors i la junta directiva de l'empresa manresana Mútua Intercomarcal han fet la donació de dues tones de menjar de primera necessitat al Banc d'Aliments.

És el cinquè any consecutiu que la Mútua Intercomarcal porta a terme aquesta iniciativa, a la que posteriorment s'hi van afegir els treballadors de l'entitat, i van donar els imports dels lots de Nadal.

La monja dominica Sor Lucía Caram, que col·labora amb el Banc d'Aliments i és coordinadora de la Fundació Rosa Oriol, ha agraït aquest gest solidari. Segons la religiosa, "el secret de la felicitat és realment estimar la vida i compartir-la".

Actualment, el Banc d'Aliments dóna suport a 1.400 famílies a Manresa, el que suposa un ajut per a més de 4.500 persones.

El Banc d'Aliments és una iniciativa creada ja fa anys que té com a objectiu recuperar excedents d'aliments i distribuir-los entre les entitats locals que els fan arribar a persones que passen per dificultats econòmiques.

És una fundació privada benèfica i independent sense ànim de lucre, en la qual hi col·laboren voluntaris. El 2014 va repartir 16 mil tones d'aliments.