Avui se celebrarà a Manresa la VI Caravana Solidària IPA Bages (International Police Association). A 1/4 de 10 del vespre hi haurà una desfilada de vehicles d'emergència amb totes les sirenes en marxa que anirà per la carretera de Vic, Pujada Roja i fins a la zona de pistes, on hi haurà una festa final.

Els actes de la caravana solidària se celebraran durant tota la tarda a la Muralla del Carme, la plaça Puigmercadal, el carrer Infants, plaça Europa i plaça Infants. A partir de les 6 hi haurà una festa de l'escuma, tallers de reanimació cardiopulmonar i una demostració dels gossos de l'Equip de Resposta Immediata d'Emergències.

Hi haurà exposats una quarantena de vehicles d'emergència, i tothom qui vulgui podrà passejar amb algun d'ells. També hi haurà donació de sang i una simulació de bolcada de vehicles. Així mateix es duran a terme tallers, consells de seguretat i exposicions.

Posteriorment hi haurà la caravana fins a la zona de pistes, on se celebrarà un sopar i concert solidari. La recaptació es destinarà a l'Associació de l'Espectre Autista-Asperger de la Catalunya Central.

Amb motiu de l'IPA Bages 2016 entre les 2 del migdia i les 8 del vespre es tallarà el trànsit a la Muralla del Carme, a l'alçada de la carretera de Vic, al carrer Infants i al carrer del Carme. Tampoc no s'hi podrà estacionar ni es podran utilitzar els guals. Caldrà treure els cotxes dels guals abans de les 2 del migdia. La sortida de veïns i vehicles estacionats a la plaça Milcentenari s'efectuarà pel Joc de la Pilota i carrer de la Dama, i pel Joc de la Pilota, Sobrerroca i plaça Major. Les càmeres de fotomultes no estaran operatives.