Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per participar a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central que es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre, de 9 a 14 hores, a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6, de Manresa).

La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, porta per títol "Ara es el teu moment: l'hora del canvi". Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web de l'Associació Coaching C7, www.coachingc7.com.

La trobada abordarà el tema de la gestió del canvi a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coachs professionals de l’Associació Coaching C7. Durant la jornada s'aportaran eines pràctiques per millorar l'autoconfiança, l'autoestima, l'actitud i la mentalitat. El preu de la inscripció del 16 d’octubre al 6 de novembre és de 25 euros i del 7 al 17 de novembre serà de 40 euros. L'organitza l'Associació Coaching C7 i té la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.Les altres edicions

La primera jornada de Coaching, que convidava a convertir-se en protagonistes de la pròpia vida, es va portar a terme a la sala La Plana de l'Om i va reunir 130 persones. En aquella ocasió, hi van participar els coach Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Cristina Arozamena i l'expert en emprenedoria Albert Riba. La segona edició, que tractava de l'autoestima, es va portar a terme al teatre Kursaal de Manresa i va reunir un centenar de persones. En aquella edició, hi van participar, a més dels coachs professionals de l'associació; la psicòloga i coach, Sílvia Congost, i el psicòleg i terapeuta de parella, Antoni Bolinches.