El Registre de la Propietat 4 de Manresa acaba de rebre un nou registrador, Diego Vigil de Quiñones Otero. El nou registrador, nascut el 1981 i registrador des de 2008, ha exercit les seves funcions a Aragó i Galícia.

A més de la dedicació als Registres de la Propietat que ha exercit, Diego Vigil alberga una abundant producció científica, sent doctor en Dret i autor de quatre llibres i una vintena d'articles en revistes científiques en els quals ha estudiat alguns dels problemes més candents aquests anys com l'accés a l'habitatge, els concursos de creditors, o les clàusules abusives en les hipoteques.

Entre aquests treballs es troba el breu llibre "Prontuario de Dret Hipotecari", que ara per ara és el text més difós en el món sobre el sistema registral vigent a Catalunya. A més d'aquests treballs, ha publicat diversos articles a Cinco Días, la revista cultural digital LaGrieta on line o el diari digital editat a Barcelona Forumlibertas.com.

El nou titular continuarà amb el personal estable de l'oficina, que no canvia amb el seu nomenament, i prestarà els serveis propis que ha exercit el Registre: presentació i retirada de documents inscriptibles i obtenció d'informació del contingut dels llibres del Registre.

Al registre de la Propietat s'inscriuen tots els actes immobiliaris relatius a les finques situades en els municipis d'Artés, Avinyó, Calders, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, LÉstany, Granera, Monistrol de Montserrat, Moià, Mura, Navarcles, Pont de Vilomara, Sant Feliu de Sasserra, Sant Fuitós del Bages, Santa Maria d'Oló, Sant Vicent de Castellet, Talamanca i Monistrol de Carders.