Centenars de figures de les famoses joguines Playmobil omplen el Museu de la Tècnica de Manresa des d'avui i fins al diumenge, de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, en el marc de la tercera exposició de Playmobils a la ciutat.

Els assistents tindran l'oportunitat de visitar fins a 12 diorames de Playmobils exposats al Museu, que conformaran una àmplia varietat d'escenaris.

De fet, entre els decorats, els més curiosos podran trobar la recreació d'una guerra de pirates, una ciutat plena d'accions de la vida quotidiana, una batalla napoleònica, una reproducció de l'Oest americà, un conte de fades o una espectacular ciutat noucentista.

La mostra oferirà a tots els assistents participar en el joc del Click Amagat, una activitat que consisteix a trobar dins de cada recreació unes figures de Playmobils que no hi corresponen sinó que s'hi han infiltrat.

La mostra és realitzada per l'associació Click & Clack, una entitat d'amics del Playmobil. A més, a més, Althaia i per persones amateurs també han participat en l'exposició.